Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment penibil pentru Ongenda. A încercat un dribling fin, dar s-a făcut de râs. Basarab Panduru, reacţie genială

VIDEO | Moment penibil pentru Ongenda. A încercat un dribling fin, dar s-a făcut de râs. Basarab Panduru, reacţie genială

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Hervin Ongenda, a vrut să impresioneze în ultimele minute ale meciului cu Poli Iaşi, însă nu a reuşit decât să stârnească amuzamentul tuturor. La final, Basarab Panduru a avut o reacţie genială.

Expertul Telekom Sport crede că mijlocaşul francez trecut pe la PSG are calităţi, dar nu şi le poate pune în valoare din cauza kilogramelor în plus.

"N-ai ce să-i dai. Tu nu vezi cum arată? Până acum am zis, e un jucător, se vede când pune piciorul pe minge, dă o pasă, dă cu exteriorul, dă, vede, dă o gaură pentru coleg, îl pune pe ăla cu jokerul pe liber, cum le place la mulţi să spună, dar aici n-ai ce, nu vezi, că n-are cum. Şi asta este. Singura fentă asta poate să fie. Să cazi şi să plece adversarul cu mingea. Păcat, că n-am crezut niciodată că va ajunge în situaţia asta. Dar când îl văd aşa... N-ai cum! De-aia nu joci! Păi, nu n-ai ce să joci. Bine, mă uitam cam la toţi. Cam când au 20 de kilograme în plus, cam atunci vin în România marea majoritate. (...) Ongenda merită 10, dar nu aşa, cum arată. Că aşa are 10 plus chiar (n.r. - kilograme). Cred că mai degrabă trebuie 10 plus pe tricou", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Formaţia CSM Politehnica Iaşi a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Afla mai multe despre: ongendapanduruepic fail 

viewscnt
Articole similare