Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment răvăşitor la finalul meciului cu Suedia. Cu lacrimi în ochi, Buffon şi-a anunţat retragerea. Discursul emoţionant al portarului

VIDEO | Moment răvăşitor la finalul meciului cu Suedia. Cu lacrimi în ochi, Buffon şi-a anunţat retragerea. Discursul emoţionant al portarului
Comentarii

Ultimul meci pentru Buffon la naţională a fost un coşmar pentru portarul lui Juventus. Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială 2018 şi portarul de 39 de ani a izbucnit în lacrimi la finalul returului cu Suedia, scor 0-0.

Italienii n-au reuşit să întoarcă acel 1-0 din turul barajului cu Suedia şi au ratat pentru prima dată în ultimii 60 de ani calificarea la Cupa Mondială. Acest eşec i-a încheiat şi cariera lui Gianluigi Buffon la naţională. În cazul în care ar fi reuşit calificarea la CM, portarul de 39 de ani s-ar fi retras după turneul final din Rusia.

Însă legendarul portar a avut parte de o retragere mult mai tristă. Plângând ca un copil, Buffon a avut un discurs emoţionant la finalul meciului cu Suedia:

”Acesta a fost ultimul meu meci pentru Italia. Îmi pare rău. Ne pare rău. Nu-mi pare rău pentru mine, ci pentru tot fotbalul italian. Am ratat ceva ce este foarte important la nivel social. Îmi pare rău că termin aşa, nu pentru că timpul trece”, a declarat Buffon după meci.



Pe lângă Buffon, din naţionala Italiei şi-au mai anunţat retragerea Barzagli, De Rossi şi Chiellini.

Afla mai multe despre: gianluigi buffonitaliasuediacm 2018 

viewscnt
Articole similare