Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Moment stânjenitor în direct la TV. Ce a păţit o jurnalistă în timpul unui maraton

VIDEO | Moment stânjenitor în direct la TV. Ce a păţit o jurnalistă în timpul unui maratongalerie foto

Diverse

Comentarii

În timpul unei intervenţii în direct, jurnalista Alex Bozarijan a fost protagonista unui moment jenant, la maratonul desfăşurat într-un orăşel din statul american Georgia.

Jurnalista Alex Bozarijan a fost pălmuită peste fund, în timpul transmisiunii în direct, de unul dintre participanţii la maraton. Gestul a şocat pe toată lumea, inclusiv pe jurnalista care a reacţionat imediat şi a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

"Pentru bărbatul care mi-a dat o palmă peste fund în timp ce făceam live-ul: m-ai violat, m-ai făcut să mă simt ca un obiect şi m-ai făcut de ruşine. Nicio femeie nu ar trebui să fie nevoită să treacă printr-o astfel de situaţie nici la locul de muncă, nici în altă parte!", a scris Alex Bozarijan pe Twitter.

"Alex, ceea ce s-a întâmplat astăzi este 100% inacceptabil. Ai promisiunea mea că îl vom identifica. Acest lucru nu va fi tolerat la evenimentele noastre. Mă bucur că avem echipamentul sportiv şi fotografii care ne ajută să îl identificăm mai uşor pe cel care a comis acest lucru", a declarat Robert Wells, directorul consiliului sportiv din Savannah, conform sursei citate. 

viewscnt
Articole similare