Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment stânjenitor pentru Rednic. A aflat de la jurnalişti că nu va putea miza pe un titular la meciul cu CFR: "Poftim? De ce?"

VIDEO | Moment stânjenitor pentru Rednic. A aflat de la jurnalişti că nu va putea miza pe un titular la meciul cu CFR: "Poftim? De ce?"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a fost luat prin surprindere la finalul meciului cu Viitorul, în timpul conferinţei de presă, atunci când a aflat că nu va putea miza pe mijlocaşul Armando Cooper la partida cu CFR Cluj.

Sancţionat cu cartonaş galben în prima repriză, Cooper a fost schimbat de Rednic, în minutul 59, cu Ivan Pesic.

"A trebuit să fac o schimbare pentru că Cooper, la felul cum joacă şi la maniera de arbitraj de astăzi, primea şi al doilea galben şi riscam să nu îl am la meciul de acasă, cu CFR, de marţi", a declarat Mircea Rednic.

Apoi, "Puriul" a fost întrerupt de un jurnalist, care i-a explicat că mijlocaşul panamez este suspendat pentru meciul cu ardelenii. "Oricum nu o să îl aveţi", i-a spus ziaristul lui Rednic, râzând. "Poftim? De ce? Are patru galbene? Nu mi s-a spus. Atunci trebuia să îl mai las, dar decât să joc în nouă, mai bine l-am scos", a fost replica lui Rednic.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Drăguş ‘4, Ianis Hagi ’37, ‘90 şi Achim ‘77 pentru gazde, respectiv Montini ’13 pentru Dinamo.

În minutul 32, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Vlad Olteanu fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 90+4, Penedo a apărat un penalty executat de Măţan, acordat pentru un fault al unui jucător dinamovist la Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: rednicdinamoconferinta 

viewscnt
Articole similare