Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment superb în Danemarca. Cristina Neagu, înconjurată de fani după victoria cu CSM. Cum a reacţionat

VIDEO | Moment superb în Danemarca. Cristina Neagu, înconjurată de fani după victoria cu CSM. Cum a reacţionat

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a trecut cu bine şi de a doua partidă din grupele principale ale Ligii Campionilor şi a trecut de Midtjylland, în deplasare, scor 31-26, deşi la un moment dat danezele reuşiseră să restabilească egalitatea în repriza secundă.

Neagu şi Compania au fost susţinute de aproape 500 de români în Danemarca, iar vedeta CSM-ului a avut parte de o surpriză superbă în timp ce vorbea la microfonul Telekom Sport. Cristina Neagu a fost înconjurată de suporterii români care asistaseră la meci, dornici să se fotografieze cu cea mai bună handbalistă a lumii şi să-i obţină autograful.

Vezi mai jos cum a reacţionat Cristina Neagu şi ce a declarat după meciul Midtjylland - CSM Bucureşti 26-31.



"A fost un meci foarte dificil în a doua repriză, când ne-au egalat. Am avut de atunci însă o perioadă foarte bună, am dat şase goluri fără să mai primim şi acolo ne-am desprins. Am avut o mică să-i spunem cădere în repriza secundă. Helle (n.r. Thomsen) chiar ne avertizase că ele joacă bine în partea secundă. E bine însă că ne-am revenit şi am reuşit să ne impunem.

Ne simţim bine, dar toate meciurile sunt foarte grele. Cel mai important e că jucăm ca o echipă şi e clar că etalăm un handbal total diferit faţă de prima fază a grupelor. Nici acum nu suntem în formă maximă şi ne dorim să o atingem în mai, în Final Four.

Mă simt foarte bine de când am revenit acasă. Primesc foarte multă iubire din partea fanilor şi mă simt norocoasă. Le mulţumesc fanilor care au fost şi astăzi alături de noi
", a declarat Cristina Neagu pentru Telekom Sport, după meci.
 

Afla mai multe despre: neagumidyjyllandcsm bucurestifani 

viewscnt
Articole similare