Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment tensionat după meciul cu Hermannstadt. Un fan l-a făcut praf pe Tănase: ”Ţi-am chemat un Uber!” Reacţia mijlocaşului FCSB-ului

VIDEO | Moment tensionat după meciul cu Hermannstadt. Un fan l-a făcut praf pe Tănase: ”Ţi-am chemat un Uber!”  Reacţia mijlocaşului FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Florin Tănase a fost luat la ochi de suporteri, chiar dacă FCSB s-a impus cu 3-0 în faţa lui Hermannstadt. La final, în drumul spre vestiare, unul dintre fanii aflaţi în tribune l-a ironizat.

Teja l-a aşezat pe Tănase în spatele vârfului la meciul cu Hermannstadt. Mijlocaşul de 24 de ani s-a zbătut mult, a făcut şi schimb de poziţii cu jucătorii de pe flancuri, însă n-a avut realizări deosebite. Un lucru taxat de puţinii suporteri care au asistat la meci.

În drumul spre vestiare, unul dintre fanii aflaţi deasupra tunelului i-a reproşat evoluţia: ”Vezi că ţi-am chemat Uber, Tănase, că eşti praf! Eşti praf”, i-a strigat suporterul. Tănase a ignorat ironia şi şi-a văzut în continuare de drum.

Florin Tănase a fost apărat de Mihai Stoica, cel care spune că a fost omul meciului, deoarece a depus foarte mult efort în interesul echipei: ”Florin Tănase a fost omul meciului, pentru efort şi pentru felul în care şi-a ajutat coechipierii, indiferent de zona de teren în care s-a aflat”.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbfc hermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare