Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment uriaş! Radu Drăguşin a fost integralist în victoria lui Juventus, 3-2 cu Genoa, în Cupa Italiei

VIDEO | Moment uriaş! Radu Drăguşin a fost integralist în victoria lui Juventus, 3-2 cu Genoa, în Cupa Italiei

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român de la Juventus, Radu Drăguşin (18 ani), este titular pentru prima dată la campioana Italiei. Pirlo l-a introdus lângă Chiellini în meciul din Cupa Italiei, cu Genoa.

VIDEO | Radu Drăguşin, titular în Juventus - Genoa

UPDATE 00:55 - Juventus s-a calificat mai departe în Cupa Italiei, după ce a trecut cu 3-2 de Genoa. Radu Drăguşin a fost integralist în paritda terminată după prelungiri. Kulusevski (2), Morata (23) şi un debutant, Rafla (105) au marcat pentru Juventus, în timp ce Czyborra (28) şi Melegoni (74) au înscris pentru genovezi.


Internaţionalul U21 al României are parte de un progres în Italia. După ce a debutat în Serie A pentru Juventus, Radu Drăguşin i-a câştigat încrederea lui Pirlo, antrenor care l-a introdus titular în meciul din Cupa Italiei, cu Genoa.

  • Echipa de start a lui Juventus: Buffon - Demiral, Drăguşin, Chiellini, Bernardeschi - Wesley, Arthur, Bentancur, Portanova - Kulusevski, Morata

Va fi al doilea meci pe care Drăguşin îl dispută pentru echipa mare a lui Juventus. Iar clubul din Torino e pregătit să-i ofere încredere. Potrivit Goal.com, Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus pentru cinci ani. ”Nu este oficial, dar fundaşul va semna în următoarele zile contractul cu Juventus. Acordul este total, iar talentatul jucător va parafa noua înţelegere pentru următorii cinci ani” anunţă sursa citată.

Fundaşul român legitimat la Juventus Torino, Radu Drăguşin, a debutat în Serie A,  în partida pe care echipa sa a câştigat-o pe terenul celor de la Genoa, scor 3-1, într-o partidă din etapa a 11-a din Liga 1.

Internaţionalul român de tineret, Radu Drăguşin, a fost introdus de către Andrea Pirlo în minutul 90 al partidei pe care Juventus a câştigat-o în deplasare, la Genoa, scor 3-1.

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventusradu dragusin juventus genoajuventus genoa 

viewscnt
Articole similare