Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente confuze în tăbara Iaşiului la pauza meciului de la Giurgiu: "Unii coechipieri nu ştiau că am rămas în zece"

VIDEO | Momente confuze în tăbara Iaşiului la pauza meciului de la Giurgiu: "Unii coechipieri nu ştiau că am rămas în zece"

CSM Poli Iași

Comentarii

Eliminarea dictată de Ovidiu Haţegan după fluierul de final al primei reprize i-a luat prin surprindere pe fotbaliştii alb-albaştrii.

A confirmat-o chiar goalkeeperul lui Poli, Ştefan Târnovanu. 
 
"Unii jucători de la noi chiar nu ştiau că am rămas în 10 oameni, pentru că a fost faultul, a lăsat avantaj şi credea că nu mai ia al doilea galben. Apoi, am încercat să jucăm, dar n-am avut şansă în această seară" a povestit episodul portarul care va ajunge din vara anului viitor la FCSB.  
 
Târnovanu a avut cea mai grea seară din carieră în Liga I. A primit pentru prima oară 4 goluri şi îşi reproşează una dintre reuşitele magistrale ale lui Budescu. 
 
"Toată săptămâna la antrenament mister şi antrenorul de portari mi-au spus atenţie la Budescu şi la Alibec, sunt fotbalişti de excepţie. Am fost avertizat, însă din păcate aţi văzut şi dumneavoastră ce execuţie a avut. Nu ai ce spune. Un fotbalist aşa, mai rar. Îmi cer scuze în primul rând pentru primul gol, pentru că poate dacă nu-l luam, altfel era soarta jocului. Apoi şi eliminare şi s-a văzut echipa mai bună" a adăugat goalkeeperul de 19 ani.  
 
 

 

Afla mai multe despre: poli iaşitârnovanubudescuhaţegan 

viewscnt
Articole similare