Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente cumplite pentru Hamutovski. Fostul portar al FCSB-ului a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare, după ce a protestat împotriva preşedintelui Lukaşenko

VIDEO | Momente cumplite pentru Hamutovski. Fostul portar al FCSB-ului a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare, după ce a protestat împotriva preşedintelui Lukaşenko

Fotbal intern

Comentarii

Fost portar al FCSB-ului, Vasili Hamutovski a fost arestat în ţara sa natală, Belarus, după ce a protestat împotriva preşedintelui Aleksandr Lukaşenko.

Hamutovski a fost arestat de autorităţi, iar acum, conform presei din Belarus, riscă între trei şi şapte ani de închisoare, după ce a participat, în ultima perioadă, la numeroase proteste organizate împotriva regimului impus de Aleksandr Lukaşenko.

Aflat în prezent în staff-ul tehnic al echipei Lvov, în Ucraina, unde este antrenor cu portarii, Hamutovski a revenit în Belarus pentru a fi supus unei operaţii la genunchi. Autorităţile au profitat de perioada petrecută de fostul goalkeeper în ţara natală şi l-au arestat pe acesta.

De altfel, în mediul online a şi apărut un clip video cu momentul în care Hamutovski este reţinut şi, apoi, cu o scurtă declaraţie din detenţie, unde fostul portar dezvăluie că a fost arestat după ce a participat la mai multe proteste.

CLICK AICI PENTRU CLIPUL CU MOMENTUL ARESTĂRII

"A mers în Belarus să se opereze pentru că s-a accidentat la un antrenament. El a decis să se opereze acolo. Nu bănuia că vizita în Belarus s-ar putea termina prost pentru el. Era foarte liniştit. Urma să se alăture clubului în curând" , a spus Oleg Dulub, antrenorul de la FC Lvov.

Hamutovski a ajuns în România în vara lui 2003, când a semnat cu FCSB, după ce s-a despărţit de ucrainenii de la Metalist. În Ghencea, portarul a jucat până în ianuarie 2006, când a fost transferat de Tom Tomsk.

S-a retras în vara lui 2016, în ţara natală, Belarus, la Dinamo Minsk. În România a jucat şi pentru Petrolul, din ianuarie 2012 până în iulie 2013.

După ce şi-a încheiat cariera, Vasili Hamutovski a fost antrenor cu portarii la Dinamo Minsk, Bate Borisov, Chernomorets Odessa, Dynamo Brest şi FC Lvov.

Afla mai multe despre: hamutovski 

viewscnt
Articole similare