Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente de confuzie la meciul Farul Constanţa - CS Mioveni! Arbitrul a "băgat" pe toată lumea în ceaţă. "Noi credeam că gata, e eliminat"

VIDEO | Momente de confuzie la meciul Farul Constanţa - CS Mioveni! Arbitrul a "băgat" pe toată lumea în ceaţă. "Noi credeam că gata, e eliminat"

Fotbal

Comentarii

Duminică, la partida dintre Farul Constanţa şi CS Mioveni, încheiată la egalitate, scor 1-1, într-un duel din etapa 9-a din Liga a 2-a, două faze de arbitraj au bulversat pe toată lumea.

În minutul 58 al partidei, după un corner executat de jucătorii celor de la CS Mioveni, fundaşii Farului au respins mingea din careu, apoi, în încercarea de a pleca pe contraatac, unul dintre jucătorii gazdelor a fost faultat din spate de căpitanul Ionuţ Burnea.

La câteva secunde după incident, centralul Vlad Baban s-a îndreptat către doi dintre jucătorii celor de la CS Mioveni, Ionuţ Burnea, autorul faultului, şi fundaşul Adrian Măr, arătând un cartonaş galben, de la aproximativ 20 de metri distanţă, arătând un semn cu mâna în dreptul celor doi jucători.

Grafica televiziunilor şi toată lumea care a vizionat partida a înţeles că acel cartonaş a fost dat lui Ionuţ Burnea, autorul faultului. Nu şi Vlad Baban. Acesta i-a acordat cartonaşul galben lui Adrian Măr, deoarece a lovit mingea după fluierul arbitrului, la faza faultului realizat de Burnea.

VIDEO FAZA min. 58:

În minutul 87, Ionuţ Burnea face un fault imprudent, de la spate, şi primeşte cartonaş galben. Moment în care toţi cei prezenţi la stadion, dar şi cei aflaţi în faţa micilor ecrane au exclamat în cor "cartonaş roşu". Chiar şi preşedintele Farului, Tibi Curt, a crezut acest lucru. 

"Noi credeam că gata, e eliminat", a declarat fostul jucător al celor de la Rapid, Steaua şi Dinamo.

VIDEO FAZA min. 87:

Ionuţ Burnea şi-a continuat jocul, iar valul de nedumerire a luat cu asalt bătrânul stadion "Gheorghe Hagi". Misterul a fost desluşit după consultarea observatorului şi revizionarea atentă a filmărilor din unghiurile avute la dispoziţie. 


Meciul dintre Farul Constanţa şi CS Mioveni s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Min. 53: GOOOLLL CS Mioveni! A puncatat Bogdan Rusu din lovitură de la 11 metri!

Min. 21: GOOOLLL Farul! A marcat tânărul de 18 ani, Florin Bălan, cu un şut din careu, sub bară.


 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare