Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente de groază la Iaşi - Craiova. Puştiul Mihailă a fost lovit în gât şi a rămas inconştient. UPDATE | Prima reacţie a medicilor de pe ambulanţă

VIDEO | Momente de groază la Iaşi - Craiova. Puştiul Mihailă a fost lovit în gât şi a rămas inconştient. UPDATE | Prima reacţie a medicilor de pe ambulanţă

Superliga

Comentarii

Momente de groază la Poli Iaşi - CS U Craiova. Valentin Mihailă, mijlocaş la Craiova, a fost lovit în gât Laurenţiu Rus şi a rămas inconştient pe gazon. Ambulanţa a intrat imediat pe teren. Ivan Martic s-a rugat pe teren pentru colegul său.

UPDATE 22:13 Avem şi primele declaraţii ale medicilor de pe ambulanţa care l-a transporat pe Valentin Mihailă la spital. Diana Zinovei, medic pe ambulanţă, spune că jucătorul este în stare stabilă:

”Jucătorul a prezentat o scurtă pierdere de conştienţă, din cauza unei posibile comoţii cerebrale. Este transportat la spital, unde se vor efectua investigaţii suplimentare. A fost transportat conştient, stabil hemodinamic şi respirator”, a declarat Diana Zinovei, medicul de pe ambulanţă.


UPDATE 21:45 Mijlocaşul de 18 ani a fost urcat în ambulanţă şi transportat la spital, unde urmează să-i facă un control amănunţit. După cum se poate observa în imaginile de mai jos, Mihăilă este conştient, vorbeşte şi pare că şi-a revenit destul de bine.


UPDATE 21:28 Valentin Mihailă a primit mai bine de 10 minute îngrijiri medicale pe marginea terenului şi, din fericire şi-a revenit. Medicii i-au aplicat un guler cervical şi l-au transportat totuşi la spital, pentru a se asigura că viaţa nu-i este pusă în pericol.


Fotbalul românesc a privit din nou cu sufletul la gură accidentarea unui jucător. În minutul 8, Laurenţiu Rus l-a lovit intenţionat în gât pe Valentin Mihailă şi mijlocaşul de 18 ani a picat inconştient pe gazon. Ivan Martic, cel care a fost aproape de fază, a început să se roage pe teren după ce a văzut toată faza.

Pe teren şi-a făcut apariţia şi ambulanţa şi Mihailă a primit minute bune îngrijiri pe teren. Ulterior, a fost scos pe margine, unde medicii i-a acordat în continuare îngrijiri. Pentru această fază, Laurenţiu Rus a văzut direct cartonaşul roşu.


 

Afla mai multe despre: valentin mihailaivan marticcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare