Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente de groază la Ovidiu! Alexandru Cicâldău, comoţionat după o intrare dură a lui Andrei Artean

VIDEO | Momente de groază la Ovidiu! Alexandru Cicâldău, comoţionat după o intrare dură a lui Andrei Artean
Comentarii

Începutul de meci dintre Viitorul şi Craiova o fost umbrit de un eveniment nefericit. Andrei Artean l-a lovit din spate pe Alexandru Cicâldău, la nivelul cefei, iar fotbalistul oltenilor a picat ca secerat, fără cunoştinţă, la pământ, spre disperarea jucătorilor celor două echipe.

În minutul 2 al partidei, Andrei Artean a avut o intrare întârziată la Alexandru Cicâldău, în încercarea de a-i "oferi" un body-check precum la hockey, însă lovitura a fost sus, la nivelul cefei, iar micuţul mijlocaş al oltenilor a căzut rău, pierzându-şi cunoştinţa pentru câteva momente. Jucătorii celor două formaţii au sărit să-i ofere primul ajutor, până la apariţia medicilor. Meciul a fost întrerupt 5 minute.

Alexandru Cicâldău a primit îngrijiri medicale timp de 15 minute, apoi s-a ridicat pe propriile picioare şi a plecat spre vestiare. În locul său, Cristiano Bergodi l-a introdus pe Alexandru Mateiu, în minutul 9. De partea cealaltă, Andrei Artean a fost eliminat de centralul partidei, pentru intrarea imprudentă de la spate.

Momentul în care Cicâldău urcă în tribune pentru a urmări restul partidei, având o pungă de gheaţă la cap:

Afla mai multe despre: cicaldau 

viewscnt
Articole similare