Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente dureroase! Messi s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi. UPDATE: Verdictul oficial, cât va lipsi

VIDEO | Momente dureroase! Messi s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi. UPDATE: Verdictul oficial, cât va lipsi

La Liga

Comentarii

Leo Messi s-a accidentat în minutul 16 al meciului cu FC Sevilla şi nu a mai putut continua meciul. Starul argentinian a căzut urât după un duel cu Vazquez şi şi-a rupt un os din mâna dreaptă. Messi va rata El Clasico, meci programat duminica viitoare, de la 17:15, pe Telekom Sport 1.

UPDATE 2: Site-ul oficial al FC Barcelona a anunţat că Messi a suferit o fractură a osului radius de la braţul drept şi va lipsi aproximativ trei săptămâni. Decarul Barcei ar putea să revină la derby-ul cu Atletico Madrid, de pe 24 noiembrie. El va lipsi de la partidele cu Inter (24 octombrie), Real Madrid (28 octombrie), Cultural Leonesa (31 octombrie), Rayo Vallecano (3 noiembrie), Inter Milan (6 noiembrie) şi Betis (11 noiembrie). 

UPDATE: Din primele informaţii oferite de presa din Spania, Leo Messi a suferit o hiperextensie a cotului. Dacă verdictul se confirmă, argentinianul ar putea fi recuperat pentru derby-ul cu Real Madrid, din etapa care urmează. Messi a fost transportat la spital imediat după ce a fost scos de pe teren, pentru a fi supus unor investigaţii amănunţite.


Ghinion pentru Messi şi FC Barcelona. Atacantul argentinian a avut în minutul 16 un duel cu Vazquez şi a căzut pe mâna dreaptă. Messi a făcut semn că nu mai poate continua meciul şi a fost schimbat în minutul 23. Vedeta Barcelonei a părăsit terenul în lacrimi şi sunt şanse mici să fie recuperat până la derby-ul cu Real Madrid, care se va disputa duminica viitoare, de la 17:15.

Ultima dată când Messi a ieşit accidentat de pe teren a fost pe 21 septembrie 2016, într-un meci cu Atletico Madrid.

 

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonafc sevillaprimera 

viewscnt
Articole similare