Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante în Bundesliga! O fetiţă a izbucnit în lacrimi în tribunele stadionului din Koln. Care a fost motivul. Etapa incredibilă în Germania

VIDEO | Momente emoţionante în Bundesliga! O fetiţă a izbucnit în lacrimi în tribunele stadionului din Koln. Care a fost motivul. Etapa incredibilă în Germania

Bundesliga

Comentarii

FC Koln are un start de sezon catastrofal, iar în etapa a 6-a a campionatului german a fost învinsă pe propriul teren de Hertha Berlin cu 4-0.

Nou-promovaţi, ţapii au ajuns pe loc retrogradabil după al treilea eşec pe teren propriu din tot atâtea partide. Echipa antrenată de Achim Beierlorzer a fost condusă încă din minutul 23, iar echilibrul s-a rupt în teren după eliminarea spaniolului Jorge Mere cu doar câteva minute înainte de pauză.

Momentul i-a întristat pe suporterii gazdelor care au avut reacţii diverse după ce şi-au văzut echipa rămasă în inferioritate numerică. Cea mai emoţionată a fost o fană care a fost surprinsă de camere în lacrimi imediat după decizia luată de centralul partidei. 

Hertha a mai marcat trei goluri până la final şi s-a impus cu 4-0. Scorul putea fi şi mai mare dar oaspeţii au ratat alte câteva ocazii mari de gol. La una dintre ele pasa a venit chiar de la portarul norvegian Rune Jarstein, viitorul adversar al tricolorilor în campania de calificare pentru Euro 2020. 

A fost ultimul meci al etapei a 6-a a campionatului german. Surprinzător este faptul că echipel oaspeţii au câştigat 8 dintre cele nouă jocuri disputate. Doar Borussia Dortmund a reuşit să obţină un egal, în confruntarea cu Werder Bremen. 

 

 

 

Afla mai multe despre: fc kolnherthalacrimifanaeliminare 

viewscnt
Articole similare