Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante înainte de Poli - UTA. Marile rivale au făcut front comun în urma tragediei de joi seara

VIDEO | Momente emoţionante înainte de Poli - UTA. Marile rivale au făcut front comun în urma tragediei de joi seara

Liga 2

Comentarii

Joi seara, doi membri ai galeriei echipei UTA Arad au decedat, după ce au căzut în gol de pe un pod. Alte două persoane aflate în maşină au scăpat cu viaţă, însă, una este internată în spital, în stare gravă, iar cealaltă este în situaţia stabilă.

Cei patru se întorceau din comuna Vladimirescu, unde au participat la pregătirea scenografiei pentru derby-ul cu ASU Poli Timişoara. În urma acestei tragedii, galeria "Bătrânei Doamne" a fost prezentă pe stadionul "Dan Păltinişanu" doar în primele minute ale meciului, când au fost omagiaţi cei doi suporteri decedaţi în accidentul de joi seara. Apoi, în aplauzele adversarilor de la Timişoara, fanii arădeni au părăsit tribunele stadionului.

Înainte de startul partidei, Manea şi Vădrariu au dus bannerul cu pozele cu celor doi suporteri la peluza Nord. Totodată, căpitanul lui ASU Poli, Ioan Mera, şi Sebastian Novovic, au dus o coroană de flori tot în sectorul rezervat arădenilor. Galeria timişoreană a aprins fumigene neagre, în semn de solidaritate cu rivalii de la UTA. 

Afla mai multe despre: politimisoarauta arad 

viewscnt
Articole similare