Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante la conferinţa Coronei Braşov! Antrenorul Ion Crăciun a izbucnit în lacrimi. Ultimele decizii luate la clubul braşovean

VIDEO | Momente emoţionante la conferinţa Coronei Braşov! Antrenorul Ion Crăciun a izbucnit în lacrimi. Ultimele decizii luate la clubul braşovean

Handbal

Comentarii

La trei săptămâni după apariţia scandalului de dopaj de la Corona Braşov preşedintele Liviu Dragomir şi-a anunţat demisia. Acesta şi-a asumat consecinţele acestui caz în urma căruia Federaţia a decis să excludă echipa din Liga Naţională.

Totuşi, antrenorul Ion Crăciun a părut cel mai afectat de situaţia în care a ajuns echipa pe care o pregătea din aprilie 2018. Acesta a povestit în lacrimi cum s-a ajuns ca 17 jucătoare să fie testate pozitiv la un control antidoping. 
 
"Eu am ţinut foarte mult la grupul acesta. Am lăsat doctorului în săptămâna care urma, să se facă o recuperare foarte bună. Am primit un telefon şi mi s-a spus că el a găsit o clinică unde poate să facă o recuperare specială. I-am zis că nu vreau să facă vreo tâmpenie, să nu se bage unde nu trebuie, să încerce să-şi facă treaba şi pentru că eu eram chiar în timpul cursului când am primit telefonul, i-am zis să meargă la conducerea clubului. Nu era nimeni, pentru că toţi eram plecaţi, şi eu, şi doamna Tîrcă şi antrenorul secund. L-am trimis la domnul preşedinte. Nu ştiu ce a făcut sau ce nu a făcut, dar sunt convins că dacă eram aici şi mergeam să văd, pentru că nu ştiam nici eu procedura asta. Am întrebat 10 doctori după aceea, doctori, şi habar nu avea" a spus antrenorul braşovencelor. 
 
Preşedintele Liviu Dragomir consideră că atât timp cât fetele nu au primit o decizie definitivă de suspendare, echipa nu ar fi trebuit scoasă de competiţie. Acesta a anunţat că renunţă la funcţie la conferinţa de presă de marţi. 
 
"În niciun caz nu ne-am dorit să facem lucruri interzise, în niciun caz nu ne-am dorit să punem într-o lumină proastă o echipă unde s-a muncit, unde s-a depus foarte multă energie, suflet. Eu o să-mi prezint demisia, e firesc, pentru că lucrurile s-au întâmplat în mandatul meu şi aşa trebuie să se întâmple" a fost reacţia şefului clubului Corona. 
 

 

Afla mai multe despre: handbalcorona braşovion crăciunliviu dragomirdopajdemisie 

viewscnt
Articole similare