Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante la interviuri. Ricardo Grigore a izbucnit în lacrimi după umilinţa cu FCSB: "Mă simt ultimul om, îmi vine să mă las"

VIDEO | Momente emoţionante la interviuri. Ricardo Grigore a izbucnit în lacrimi după umilinţa cu FCSB: "Mă simt ultimul om, îmi vine să mă las"

Cupa României

Comentarii

FCSB s-a impus fără probleme în manşa tur a semifinalelor Cupei României, scor 3-0, în deplasarea de la Dinamo, iar acum roş-albaştrii sunt cu un pas în marea finală a competiţiei.

În urma înfrângerii cu FCSB şi a rezultatelor dezamăgitoare din Liga I, unde Dinamo este pe loc retrogradabil, Ricardo Grigore a izbucnit în lacrimi la interviuri.

"Se pare că nu ne trezim din acest coşmar. Nu ne putea călca pe orgoliu pentru a ne face jocul pe care îl facem la antrenamente. La antrenamente, avem agresivitate, avem posesie, dar când vine meciul, zici că uităm fotbalul. Se pare că în momentul ăsta suntem într-o situaţie foarte grea, nu am marcat de mult timp şi se simte şi lipsa jocurilor.

Mă simt ultimul om. Îmi vine să mă las în momentul ăsta. Nu mai am cuvinte, credeţi-mă. E greu, am crescut la clubul acesta în alt spirit. Prima oară, hai să luăm aceste sezon. Mereu spunem că aşteptăm sezonul următor şi apoi nu se mai întâmplă nimic. De trei ani e acelaşi lucru. Noi trebuie să le arătăm în acest sezon suporterilor că tot noi suntem cei care i-am bătut pe cei de la Steaua, pe cei de la Astra. În acest moment, trebuie să ne adunăm, pentru că nu se mai poate. Ferească Dumnezeu să mai pierdem un meci, nu ştiu ce se va întâmpla. Noi trebuie să o scoatem la capăt" , a declarat Ricardo Grigore.

Afla mai multe despre: grigorefcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare