Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante la Liege. Răzvan Marin şi-a luat rămas bun de la fanii lui Standard, după un meci mare. Tot stadionul l-a aplaudat: ”Voi păstra multe, multe amintiri”

VIDEO | Momente emoţionante la Liege. Răzvan Marin şi-a luat rămas bun de la fanii lui Standard, după un meci mare. Tot stadionul l-a aplaudat: ”Voi păstra multe, multe amintiri”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a jucat ultimul său meci în faţa suporterilor lui Standard, în victoria cu 2-0 în faţa lui Club Brugge. Internaţionalul român a marcat ambele goluri şi la final a fost aplaudat de tot stadionul.

Mijlocaşul de 22 de ani şi-a luat rămas bun de la fanii lui Standard cu un meci mare. Răzvan Marin a marcat ambele goluri cu Brugge (unul din lovitură liberă de la 30 de metri şi unul din penalty). La final, jucătorii au făcut turul stadionului, în aplauzele suporterilor şi Răzvan Marin a avut momentul său special.

Vizibil emoţionat, internaţionalul român şi-a luat rămas bun de la suporterii lui Standard şi a fost aplaudat la scenă deschisă. Din vară, Răzvan Marin trece la Ajax Amsterdam, club care a plătit 12,5 milioane de euro pentru transferul său.

”Am avut un lung tur de onoare, probabil că a fost ultimul meu meci aici... Şi sper că este ultimul (n.r. zâmbeşte). Vom vedea, vom încerca să câştigăm la Genk. Ce amintiri voi păstra? Multe, multe. Am câştigat Cupa şi am terminat pe locul doi în sezonul trecut. Am făcut lucruri bune, mai ales pentru mine. Emoţia este acolo, dar este normal după doi ani şi jumătate la Standard. Am simţit mereu sprijinul publicului, ce pot să mai spun, cu excepţia faptului că sunt foarte fericit?”, a spus Răzvan Marin, citat de walfoot.be.



Standard Liege mai are un meci de disputat în campionatul Belgiei, dar va juca în deplasare, contra campioanei Genk.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liege 

viewscnt
Articole similare