Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante la Sports Festival! Simona Halep a început să plângă pe teren! Ce surpriză i-au pregătit organizatorii

VIDEO | Momente emoţionante la Sports Festival! Simona Halep a început să plângă pe teren! Ce surpriză i-au pregătit organizatorii

Tenis

Comentarii

Telekom Sport transmite în direct meciurile dintre Italia şi România de la Sports Festival, un eveniment spectaculos care are loc între 13 şi 16 iunie 2019, la Cluj.

UPDATE | A fost spectacol total sâmbătă la Sports Festival. Vezi aici cele mai spectaculoase momente ale meciurilor demonstrative jucate la Cluj

UPDATE | Al doilea meci din demonstrativul de tenis din cadrul Sports Festival, de la BT Arena, a continuat tot la cote înalte de bună dispoziţie, autoare fiind Simona Halep şi slovaca Daniela Hantuchova. Ultima dispută a zilei va fi mixtul Halep / Copil – Hantuchova / Fognini.

Simona Halep a invitat publicul la dans pe ritmurile melodiilor dintre mingi, iar împreună cu Daniela Hantuchova au jucat fiecare schimb cu zâmbetul pe buze în aplauzele celor circa 9.000 de spectatori.

A fost foarte emoţionant la început. Sper că v-aţi bucurat ca mine şi e o bucurie să împart cu dumneavostră această bucurie. Sports Festival este un element important pentru sportul românesc. Îi felicit pe cei care organizează evenimentul. E o plăcere să fiu aici, cu Marius, Daniela şi Fabio, şi căpitanii noştri Darren şi Andrei. E o seară minunată”, a spus la final Simona Halep.

UPDATE | Italianul Fabio Fognini şi Marius Copil au făcut spectacol, sâmbătă, în primul meci demonstrativ din trei programate în cadrul Sports Festival, la BT Arena. În prezenţa a peste 8.500 de spectatori, cei doi sportivi au combinat momentele în care au jucat serios cu mai multe serii de glume la care au participat atât Simona Halep, cât şi Darren Cahill.

Înainte de startul partidelor de tenis, organizatorii i-au pregătit un moment special Simonei Halep. Fostul lider mondial a început să plângă în momentul în care, pe ecranele de la BT Arena, au rulat imagini cu mesaje din partea părinţilor şi apropiaţilor.

La fel de emoţionat a fost şi Stere Halep, tatăl Simonei neputând să-şi stăpânească nici el lacrimile.

Afla mai multe despre: haleplacrimisports festival,  

viewscnt
Articole similare