Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente foarte emoţionante pentru Pintilii. S-a retras şi a izbucnit în lacrimi când a văzut ce i-au pregătit colegii: ”Era timpul”

VIDEO | Momente foarte emoţionante pentru Pintilii. S-a retras şi a izbucnit în lacrimi când a văzut ce i-au pregătit colegii: ”Era timpul”

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii a decis să se retragă, după ce în ultima perioadă a avut multe probleme cu accidentările. Fostul internaţional român va fi delegatul echipei şi colegii i-au pregătit un moment special la finalul conferinţei de presă, moment în care în ochii lui Pintilii au apărut lacrimi de emoţie.

UPDATE 13:20 | Clubul FCSB confirmă oficial retragerea lui Mihai Pintilii.

Ultimele două sezoane au fost grele pentru Mihai Pintilii. Fostul căpitan al FCSB-ului a avut mari probleme cu accidentările, care l-au împiedicat să joace la potenţial maxim. Chiar şi aşa, Pintilii a avut evoluţii bune atunci când a putut să joace. Însă aceste probleme medicale, dar şi vârsta l-au făcut pe Mihai Pintilii să renunţe la cariera de jucător.

În cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj, Mihai Pintilii şi-a explicat decizia. Spune că a luat hotărârea încă de acum 3-4 luni:



”(Care e motivul din spatele deciziei pe care ai luat-o?) Era timpul, aşa am simţit. Nu am avut un motiv anume. Hotărârea era luată de 3-4 luni, adică mă bătea gândul. Plus accidentările, dar nu am avut un motiv anume. (Varianta de antrenor nu ţi-a surâs? Ca variantă de antrenor, în primul rând, trebuie să înveţi ca să ajungi antrenor, trebuie să furi meserie, nu poţi după ce te laşi imediat să te faci antrenor. Trebuie să o iei treptat, sunt anumite etape, eu cred că trebuie să o iei de jos. Nu am nicio problemă, chiar mă simt foarte bine, sunt alături de ei, e la fel numai că mă schimb în alt vestiar.

(Despre criticile patronului) Dacă mai ţii minte când mi-a luat banderola de căpitan, pentru mine atunci a fost cea mai mare critică a lui nea Gigi. Nu are nicio legătură, decizia era luată de mai mult. Mă gândeam că am 35, fac 36, vin tinereii din spate. (Colegii cum îţi vorbesc acum, îţi spun Mihai, mister?) Mister, prof, Pintii, cum vor ei. (E greu să auzi asta?) Nu, chiar îmi place, e la fel, credeţi-mă că nu s-a schimbat absolut nimic între mine şi ei.

(Când a fost momentul exact când ai simţit că nu mai poţi şi te-ai gândit la retragere?) Când am făcut ruptura, ultima, la gambă. Atunci mi s-a pus şi mi s-a luat. Pur şi simplu nici fizicul nu mă mai ajuta. Există un moment când trebuie să ridici mâna şi cel mai corect e să ridici mâna. Fotbalul trebuie să îl faci de plăcere. (Care a fost cea mai frumoasă zi din cariera ta?) Sunt multe, foarte multe. Mi-e greu să dau una singură. Am foarte multe trăite, la naţională, cu Steaua mai ales”,
a declarat Mihai Pintilii.

Moment emoţionant pregătit de colegi. Pintilii a izbucnit în lacrimi

La finalul conferinţei, Mihai Pintilii a fost aplaudat de toţi colegii. Mijlocaşul de 35 de ani s-a îmbrăţişat cu jucătorii FCSB-ului, care i-au dăruit şi un tricoul cu toate semnăturile. Toată scena l-a emoţionat până la lacrimi pe Mihai Pintilii.

În vârstă de 35 de ani, Pintilii a mai evoluat la formaţiile Jiul Petroşani, Internaţional Curtea de Ageş, Pandurii Târgu Jiu, Steaua, Al-Hilal şi Hapoel Tel-Aviv.

El a jucat ultima oară la 22 septembrie, când a ieşit de pe teren accidentat după prima repriză a partidei FCSB - CFR Cluj, din etapa a zecea a Ligii 1.

La echipa naţională, Pintilii a disputat 43 de meciuri şi a marcat un gol.

2,4 milioane de euro încasa FCSB în 2014, în momentul transferului lui Pintilii la Al Hilal

4 - patru trofee a cucerit Pintilii cu FCSB: titlul în 2013 şi  2014, Supercupa în 2013 şi Cupa Ligii în 2016

Afla mai multe despre: mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare