Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO - Momente încordate pe circuit între doi piloţi de la MotoGP

VIDEO - Momente încordate pe circuit între doi piloţi de la MotoGP

Moto

Comentarii

Cal Crutchlow a comis-o din nou. Britanicul a căzut la primul antrenament liber înaintea Marelui Premiu al Japoniei şi l-a tras şi pe Jorge Lorenzo cu el.

A urmat o discuţie foarte aprinsă între cei doi, dar în cele din urmă spiritele s-au liniştit.

"Din fericire, pare că nu am nimic rupt. La radiografie nu apare niciun fel de fractură. Dar adevărul e că m-am speriat pentru că după 30 de secunde mi s-a umflat foarte mult mâna stângă. Mă durea destul de rău şi m-am temut de ce e mai rău. Din fericire, am putut pilota normal după-amiază. Am fost foarte norocos pentru că puteam să am ceva rupt, vreun os, clavicula, un picior... după impactul violent. Am avut însă noroc", a spus Lorenzo, conform Marca.

Lorenzo a povestit discuţia pe care a avut-o cu Crutchlow, imediat după incident: "Ne-am certat un pic. M-a surprins pentru că m-a înfruntat. În loc să-mi ceară scuze pentru că a intrat aşa în viraj, el îmi cerea explicaţii de ce rulam atât de încet. Nu înţelegeam nimic. Din fericire, după două ore, la rece, a înţeles ce a făcut şi că greşise. A venit să-mi ceară scuze, iar înainte mersese la oamenii din echipa mea să facă acelaşi lucru. Măcar atât. Important e ca el să înţeleagă că a făcut o greşeală, că nu era cazul să rişte în felul ăsta la primul antrenament liber".

Cal Crutchlow şi-a exprimat şi el opinia asupra incidentului: "Nu cred că vom ajunge la un punct comun în ce priveşte accidentul. Îmi pare rău pentru Jorge, important e că suntem amândoi OK. El rula foarte lent, iar eu am ajuns cu viteză în viraj. Când frânez pe circuit ud, în circumstanţele astea, cad. Şi, din păcate, l-am luat şi pe el cu mine. Sunt lucruri care se întâmplă, e clar că nu a fost intenţia mea să-i fac rău".

Marele Premiu al Japoniei, ese dispută duminică, 15 octombrie, de la ora 08:00.

Afla mai multe despre: moto gpcal crutchlowjorge lorenzomarele premiual japoniei,  

viewscnt
Articole similare