Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente incredibile la Chelsea - City! Kepa a refuzat să iasă de pe teren după ce Sarri a decis să-l schimbe. Reacţia antrenorului

VIDEO | Momente incredibile la Chelsea - City! Kepa a refuzat să iasă de pe teren după ce Sarri a decis să-l schimbe. Reacţia antrenorului

Campionate

Comentarii

Faze incredibile la Chelsea - Manchester City, în finala Cupei Ligii Angliei, meci care a ajuns în prelungiri după ce a fost 0-0 în 90 de minute. Maurizio Sarri a vrut să-l schimbe în prelungiri, dar portarul Kepa, 25 de ani, a refuzat să iasă de pe teren.

Update

Antrenorul lui Chelsea a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care a vrut să-l înlocuiască pe Kepa: ”A fost o neînţelegere. Voiam să-l introduc pe Caballero, iar Kepa mi-a zis că vrea să rămână. Probabil că el avea dreptate, doar că şi-a exprimat dreptate într-o manieră nepotrivită. Doctorul mi-a confirmat apoi că putea să joace în continuare, Eu am aflat ulterior” a declarat Maurizio Sarri la finalul partidei cu City.


Zilele lui Maurizio Sarri la Chelsea sunt numărate. Managerul italian pare că a pierdut vestiarul şi o fază petrecută la meciul cu City, din finala Cupei Angliei, pare să vorbească cel mai bine despre acest lucru. Partida s-a terminat 0-0 în timpul regulamentar şi s-a ajuns în prelungiri. Sarri a vrută să-l schimbe pe Kepa cu Willy Caballero, cel care se descurcă foarte bine la loviturile de departajare.

Supriză, însă. Kepa a refuzat să iasă de pe teren în momentul în care Sarri l-a anunţat că va fi schimbat. A urmat o ceartă şi apoi Sarri a plecat nervos spre vestiare. Ulterior, managerul lui Chelsea a revenit.

Manchester City s-a impus până la urmă la penalty-uri, după ce David Luiz şi Jorginho au ratat. De la City a ratat Sane, iar Sterling a transformat penalty-ul decisiv.

Afla mai multe despre: chelseakepa 

viewscnt
Articole similare