Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente incredibile la Iaşi: Florinel Coman şi-a înjurat căpitanul ca la uşa cortului. Dică a explodat pe margine

VIDEO | Momente incredibile la Iaşi: Florinel Coman şi-a înjurat căpitanul ca la uşa cortului. Dică a explodat pe margine

FCSB

Comentarii

Atacantul FCSB-ului, Florinel Coman, s-a dezlănţuit în timpul meciului cu Poli Iaşi, de duminică seară, din etapa a 16-a a Ligii 1.

UPDATE: După ce l-a înjurat pe colegul său, Florinel Coman i-a luat la rând şi pe fanii Iaşiului, care l-au huiduit în momentul în care a ieşit de pe teren.

În minutul 29, Coman a executat defectuos o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, alunecând în momentul şutului, iar căpitanul "roş-albaştrilor", Lucian Filip, l-a mustrat pe tânărul său coleg. În acel moment, Florinel Coman s-a înfuriat, iar pe buzele sale s-au putut citi câteva cuvinte vulgare.

"Ce vrei, mă? Pi**-m-aş pe tine de prost!", i-a transmis Florinel Coman lui Lucian Filip.

Nicolae Dică a fost, la rândul său, dezamăgit de execuţia atacantului de 20 de ani, căruia i-a făcut semne că nu trebuia să bată aşa lovitura liberă.

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a 16-a a Ligii 1. Elevii lui Nicolae Dică au fost conduşi cu 1-0. Flores a deschis scorul în minutul 53 pentru oaspeţi, dar Man, în minutul 61, şi Tănase, în minutul 77, din penalty, au înscris apoi pentru vicecampioană.

Afla mai multe despre: comanfilipinjuraturi 

viewscnt
Articole similare