Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente inedite la Jocurile Olimpice. Kim Raisner, exclusă după ce a lovit calul care n-a vrut să sare obstacolele

VIDEO | Momente inedite la Jocurile Olimpice. Kim Raisner, exclusă după ce a lovit calul care n-a vrut să sare obstacolele
Comentarii

Antrenoarea echipei de pentatlon modern a Germaniei, Kim Raisner, a fost exclusă de la JO după ce a lovit un cal.

Kim Raisner a lovit calul sportivei Annika Schleu, care a refuzat să treacă obstacolele la proba de echitaţie.

Annika Schleu se afla în fruntea clasamentului înaintea probei de echitaţie, când a preluat calul Saint Boy, iar armăsarul a refuzat să sară obstacolele, în ciuda eforturilor sportivei, astfel că aceasta a încheiat proba în lacrimi şi a pierdut aurul olimpic.

Kim Raisner a lovit calul cu pumnul şi a îndemnat-o şi pe Annika Schleu să facă acelaşi lucru. Federaţia Internaţională de Pentatlon Modern a decis excluderea antrenoarei la probele masculine de sâmbătă.

Decizia a fost luată după imagini care arată că "Raisner loveşte cu pumnul calul Saint Bony pe care se află Annika Schleu".

La pentatlon modern, caii sunt traşi la sorţi pentru probele de echitaţie. Fiecare sportivă dispune de 20 de minute pentru a se obişnui cu armăsarul. Lucru pe care Annika Schleu nu a reuşit să-l facă.

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare