Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente inedite pentru Cătălin Botezatu şi Anamaria Prodan. Cele două vedete au urmărit cursa thriller din Abu Dhabi de pe un iaht de lux

VIDEO | Momente inedite pentru Cătălin Botezatu şi Anamaria Prodan. Cele două vedete au urmărit cursa thriller din Abu Dhabi de pe un iaht de lux

Formula 1

Comentarii

Ultima cursa a anului din Formula 1 a fost una cu adevărat nebună, iar Max Verstappen a produs marea surpriză şi l-a învins pe Lewis Hamilton la Abu Dhabi.

Titlul mondial câştigat, duminică, de Max Verstappen, la Abu Dhabi, a fost urmărit şi de Cătălin Botezatu şi Anamaria Prodan. Cele două vedete s-au bucurat de o experienţă inedită şi au văzut cursa de Formula 1 de pe un iaht de lux în Abu Dhabi.

Max Verstappen, noul campion mondial din Formula 1

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, a XXII-a etapă, ultima, a Campionatului Mondial de Formula 1 şi, totodată, primul său titlul mondial. El a fost urmat de Lewis Hamilton, pe care l-a întrecut în ultimul tur, într-o nouă cursă controversată, cu haos în deciziile oficialilor FIA. Spaniolul Carlos Sainz jr. (Ferrari) a completat podiumul.

Verstappen a fost cronometrat pe circuitul din Yas Marina, după 306,183 km, cu timpul de 1h 30 min. 17 sec. (medie orară: 203,468 km), fiind urmat la 2 sec. de Lewis Hamilton.

Titlul mondial la constructori a revenit echipei Mercedes.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: catalin botezatuanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare