Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente îngrozitoare la un meci din Europa League! Un arbitru a fost umplut de sânge după ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune

VIDEO | Momente îngrozitoare la un meci din Europa League! Un arbitru a fost umplut de sânge după ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune

UEFA Europa League

Comentarii

Un arbitru asistent de la meciul Sturm Graz – AEK Larnaca, scor 0-2, din prima manşă a turului trei preliminar al Europa League, a fost rănit de un obiect aruncat din tribună, relatează presa internaţională.

Incidentul a avut loc în repriza a doua, iar jocul a fost întrerupt aproximativ jumătate de oră, potrivit Daily Record, care notează că arbitrul asistent a fost rănit de o cutie de bere plină, aruncată din tribună.

Arbitrul s-a prăbuşit pe gazon, cu capul însângerat. Centralul partidei a trimis echipele la vestiare. În cele din urmă, jocul s-a reluat, iar Larnaca s-a impus cu 2-0.

“Comportamentul acesta al unui fan la un meci din Europa League este inacceptabil. Acesta afectează reputaţia fotbalului şi a noastră. Încercăm mereu să privim fotbalul ca o sărbătoare şi să luăm măsuri clare în astfel de situaţii. Fair-play-ul este prioritatea noastră absolute. Ne pare foarte rău de ce s-a întâmplat astăzi, am dezamăgit numeroşi iubitori ai fotbalului”, a reacţionat Sturm Graz într-un comunicat.

Gruparea a precizat că persoana care a aruncat obiectul respectiv va fi identificată şi sancţionată.

VIDEO la 08:44

Afla mai multe despre: sturm grazeuropa leagueaek larnacadaily record 

viewscnt
Articole similare