Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente speciale pe toate arenele din NBA în memoria lui Kobe Bryant. Fanii şi baschetbaliştii, omagiu pentru "Black Mamba". Imagini cutremurătoare din Madison Square Garden

VIDEO | Momente speciale pe toate arenele din NBA în memoria lui Kobe Bryant. Fanii şi baschetbaliştii, omagiu pentru "Black Mamba". Imagini cutremurătoare din Madison Square Garden

NBA

Comentarii

A fost o seară tristă în NBA. Meciurile disputate duminică în cel mai tare campionat de baschet din lume au fost umbrite de tragedia în urma căreia Kobe Bryant s-a stins din viaţă.

Au fost momente speciale pe toate arenele din NBA în amintirea lui Kobe Bryant. Atât jucătorii, cât şi fanii prezenţi în tribune, cu toţii i-au adus un ultim omagiu fostului mare baschetbalist, decedat în urma unui accident teribil.

Momente foarte emoţionante au fost şi pe Madison Square Garden...

Rezultate înregistrate duminică în NBA:

Denver Nuggets - Houston Rockets 117-110
San Antonio Spurs - Toronto Raptors 106-110
Atlanta Hawks - Washington Wizards 152-133
Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 114-109
New Orleans Pelicans - Boston Celtics 123-108
New York Knicks - Brooklyn Nets 110-97
Orlando Magic - Los Angeles Clippers 97-112
Portland Trail Blazers - Indiana Pacers 139-129

Tragedie în sportul mondial. Kobe Bryant a murit în urma unui accident teribil

Kobe Bryant şi alte opt persoane, printre care şi fiica fostului baschetbalist, Gianna, de 13 ani, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers. El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Afla mai multe despre: nbakobe bryant 

viewscnt
Articole similare