Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente superbe în Roma! Fanii au ieşit pe străzi după ce Italia s-a calificat în finala EURO 2020

VIDEO | Momente superbe în Roma! Fanii au ieşit pe străzi după ce Italia s-a calificat în finala EURO 2020

EURO 2020

Comentarii

Mii de italieni au exultat în momentul în care Jorginho a transformat lovitura de departajare ce a dus la calificarea Italiei în finala Euro-2020.

Italienii au sărbătorit pe străzile din Roma calificarea în finala EURO 2020

Fanii au ieşit pe străzi a Roma, fluturând steaguri, cântând şi claxonând. În zonele pentru fani de la Roma, suporterii au sărit de bucurie la finalul meciului de pe Wembley.

La Londra, pe teren, Lorenzo Insigne i-a adus un omagiu lui Leonardo Spinazzola, purtând un tricou cu numele jucătorului accidentat la meciul cu Belgia, din sferturile de finală.

"Suntem în finală. Italia a zburat din nou, visul continuă. Duminică ne reîntoarcem pe Wembley şi vom evolua cu trofeul pe masă, după un parcurs extraordinar", a notat Gazzetta dello Sport.

Italia lui Mancini a fost fantastică, a scris agenţia Ansa, care subliniază că seara a fost una de suferinţă, dar în care s-a câştigat cu inima: "Spectacol Azzurri" pe Wembley", a notat La Repubblica, subliniind că portarul Donnarumma a beneficiat şi de ajutorul divin la loviturile de departajare.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli. Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

În finală, unde s-a calificat pentru a patra oară, Italia va încerca un al doilea titlu european în faţa Angliei sau Danemarcei.

Afla mai multe despre: euro 2020italiaspaniaroma 

viewscnt
Articole similare