Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente unice în fotbalul românesc. Jucătorii au ieşit de pe teren, iar derby-ul UTA - Poli Timişoara s-a terminat în minutul 62

VIDEO | Momente unice în fotbalul românesc. Jucătorii au ieşit de pe teren, iar derby-ul UTA - Poli Timişoara s-a terminat în minutul 62

Fotbal

Comentarii

Derby-ul dintre UTA Arad şi ASU Poli Timişoara, disputat la Şiria, a fost oprit în minutul 62, la scorul de 0-0, după ce jucătorii oaspeţilor au părăsit terenul.

Partida a început cu o întârziere de aproape zece minute. În semn de protest, jucătorii Timişoarei au refuzat să intre în teren la ora stabilită iniţial, după ce jandarmii le-au permis accesul pe stadion doar la 70 dintre cei 300 de suporteri ai Politehnicii care au făcut deplasarea.

"Nu vor să ne lase să intrăm. Suntem ţinuţi departe de stadion, într-un ţarc aflat pe câmp. Suntem 300 de de persoane. Nu vor să discute cu noi. Am încercat să vorbim cu Codru Grădinariu (n.r. conducătorul echipei UTA), dar ne-a dat repede afară. Ni se spune că avem bilete false şi nu ni se permite să vedem meciul de pe stadion", a spuns un membru al galeriei celor de la ASU Poli pentru gsp.ro.

Până la urmă, toţi fanii timişoreni au rămas în afara arenei şi şi-au încurajat de acolo favoriţii. În semna de solidaritate, şi suporteri arădeni au rămas în afara stadionului.

În minutul 61, jucătorii timişoreni au refuzat să mai evolueze în semn de protest faţă de interzicerea accesului propriilor suporteri şi au ieşit de pe teren. La scurt timp, arbitrul de centru Florin Mazilu a fluierat sfârşitul partidei.

În minutul 38, Sorescu (Poli) a ratat un penalty.

Echipele de start:

UTA Arad: Bodea - D. Dan, R. Iuga, M.Roşca, Burlă - Al. Manea, Jorza - Prună, Buia, Hlistei - Curtuiuş
Rezerve: Barna - Dinculescu, D. Lazăr, A. Iuga, Stahl, D. Popa, D. Toma
Antrenor: Cristian Todea

ASU Poli Timişoara: Dur - Bozoancă - Bilia, Mera, Scutaru, Taub - Krausz, Lazea - Motreanu, A. Ignea, Sorescu - I. Plămadă
Rezerve: Dascălu - Vas. Nicolae, Giuricici, Schieb, Coadă, Poparadu, Ghinescu
Antrenor: Antonio Foale

Afla mai multe despre: uta aradpoli timisoarapolitehnicaliga a doua 

viewscnt
Articole similare