Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentele care l-au făcut pe Nelu Varga să anunţe că CFR nu se mai prezintă la meciurile din Liga 1. Ce s-a văzut pe reluări

VIDEO | Momentele care l-au făcut pe Nelu Varga să anunţe că CFR nu se mai prezintă la meciurile din Liga 1. Ce s-a văzut pe reluări

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a avut o seară de coşmar la meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut cu 1-2 şi la capătul căruia patronul Nelu Varga a anunţat că nu va mai lăsa echipa să se prezinte la partidele din campionat. Campioana României a avut patru faze controversate şi cei de la CFR acuză că toate au fost judecate în defavoarea lor.

Primul eşec pentru CFR Cluj în acest sezon a venit în urma unui meci marcat de multe scandaluri cauzate de o prestaţie slabă a arbitrului George Găman. Gaz Metan s-a impus cu 2-1, dar oficialii campioanei României acuză că arbitrul a fost cel care a influenţat rezultatul. Nu mai puţin de patru faze au fost aduse în discuţie.

Minutul 50: Debeljuh este călcat în careu după ce atinge balonul. Arbitrul nu acordă nimic.

Minutul 65: Păun este călcat în careu, CFR cere penalty, dar arbitrul George Găman acuză o simulare.



Minutul 68: Gol anulat eronat pentru o presupusă poziţie de off-side. Pe reluări se poate observa cum Ciobotariu era în poziţie regulamentară. În plus, asistentul n-a ridicat fanionul, decizia de anulare a golului fiind luată de arbitrul George Găman.  



Minutul 77: Adrian Păun este faultat în careu, la limită, George Găman fluieră lovitură liberă, însă din afara liniei de 16 metri.

Patronul Nelu Varga ameninţă că echipa nu se va mai prezenta la meciurile din campionat

Enervat de greşelile făcute de George Găman, Nelu Varga a declarat pentru Telekom Sport că este decis să ia o măsură dramatică. Omul de afaceri spune că, în semn de protest faţă de arbitraj, CFR Cluj nu se va mai prezenta la următorul meci din campionat:

"Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru (n.r. ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe) sabotează fotbalul românesc", a spus Nelu Varga pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare