Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentele dificile pentru Diana Belbiţă! Adversara a fost la un pas să îi rupă mâna. Luptătoarea din România a pierdut la show-ul UFC din Abu Dhabi

VIDEO | Momentele dificile pentru Diana Belbiţă! Adversara a fost la un pas să îi rupă mâna. Luptătoarea din România a pierdut la show-ul UFC din Abu Dhabigalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Diana Belbiţa, singura luptătoare din România semnată cu UFC în acest moment, a pierdut lupta cu Liana Jojua, din Georgia.

UFC, cea mai mare companie de MMA din lume, s-a mutat pentru câteva săptămâni în Abu Dhabi, acolo unde îşi poate organiza cele mai importante show-uri pe durata pandemiei de coronavirus. 

În cadrul galei de la mijlocul acestei săptămâni, Diana Belbiţa, luptătoarea care reprezintă România în octagon, a trecut prin momente dificile. Chiar dacă a început bine lupta cu Jojua, Belbiţa a fost dusă la podea şi a pierdut, în cele din urmă, prin armbar, în prima rundă. Durerea resimţită de luptătoarea originară din Drobeta Turnu Severin a fost atât de puternică încât i-a cerut arbitrului să oprească luptă. 

Din păcate, pentru Belbiţa este a doua înfrângere în a doua apariţie în UFC. Ea şi-a făcut debutul în cadrul galei UFC on ESPN 6: Reyes vs. Weidman, acolo unde a fost învinsă de mai experimentata Molly McCann, prin decizie unanimă. În urma acestei lupte, Belbiţa are un recor de 13 victorii şi şase înfrângeri în circuitul profesionist de MMA. 

 

Afla mai multe despre: ufcdiana belbita 

viewscnt
Articole similare