Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul când Giorgio Chiellini le spune madrilenilor "Cu cât aţi plătit arbitrul?"

VIDEO | Momentul când Giorgio Chiellini le spune madrilenilor "Cu cât aţi plătit arbitrul?"
Comentarii

"Cu cât aţi plătit arbitrul?" i-a întrebat fundaşul de la Juventus Giorgio Chiellini pe jucătorii de la Real Madrid, după ce englezul Michael Oliver a acordat un penalti pentru madrileni în ultimele momente ale meciului din sferturile Ligii Campionilor.

"Într-un meci de fotbal, arbitrul este persoana care trebuie remarcată cel mai puţin. Nu suntem primii şi nici ultimii care suferim o astfel de nedreptate", a declarat Chiellini.

Formaţia Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3.

Juventus a înscris prin Mandzukic ‘2, ’37  şi Matuidi ’61.

În minutul 90+3, de la Juventus a fost eliminat portarul Gianluigi Buffon pentru proteste după acordarea unui penalti pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vasquez. Pe teren a fost introdus Szczesny, în locul lui Higuain, iar Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea.

Observator de arbitri la partida de la Madrid a fost Alexandru Deaconu.

Afla mai multe despre: chiellinijuventusreal madridliga campionilor 

viewscnt
Articole similare