Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul când Nadal a uluit o sală întreagă! Ce execuţie a reuşit într-un moment decisiv al semifinalei cu Marea Britanie

VIDEO | Momentul când Nadal a uluit o sală întreagă! Ce execuţie a reuşit într-un moment decisiv al semifinalei cu Marea Britanie

Tenis

Comentarii

Spaniolul a oferit o nouă lovitură extraterestră în meciul de dublu care a hotărât câştigătorea penultimului act al Cupei Davis.

Dublul spaniol format din Rafael Nadal şi Feliciano Lopez era aproape să piardă setul secund al disputei de la Madrid, moment în care în rol şi-a intrat liderul mondial. Britanicii, cu Jamie Muray şi Neal Skupski în teren aveau minge de set şi au fost foarte aproape să egaleze situaţia pe tabelă. Însă Rafa a inventat o execuţie care a făcut să explodeze sala din capitala Spaniei.

A ridicat aproape de la sol o minge şi l-a lobat pe Jamie Murray care a alergat apoi să returneze în terenul spaniol. A fost însă o formalitate pentru Nadal să închidă punctul şi să anuleze şansa de set a adversarilor. Avea să fie momentul psihologic al întâlnirii, pentru că în cele din urmă spaniolii s-au impus în tie-break-ul setului secund şi au ajuns astfel în marea finală a Cupei Davis din acest an. 

Afla mai multe despre: nadalcupa davisspaniamarea britanie 

viewscnt
Articole similare