Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul care a stârnit hohote de râs la Milano! Ce a păţit arbitrul meciului Inter - Roma în finalul primei reprize

VIDEO | Momentul care a stârnit hohote de râs la Milano! Ce a păţit arbitrul meciului Inter - Roma în finalul primei reprize

Serie A

Comentarii

Centralul Giampaolo Calvarese s-a ciocnit de fundaşul interist Stefan de Vrij în minutul 42 al derbyului care a deschis runda a 15-a din Serie A.

Fundaşul liderului din Italia nu a fost atent în încercarea sa de repliere spre propriul teren într-un moment în care oaspeţii încercau să plece pe contraatac. Arbitrul de 43 de ani a fost pus la pământ după ce olandezul a intrat în plin în el. Jocul a fost oprit pentru câteva zeci secunde pentru ca în urma contactului cei doi s-au resimţit uşor. Culmea, fotbalistul nerazurrilor părea mai şifonat după episodul nefercit.

Totuşi nu a fost nevoie de intervenţia medicilor iar jocul a fost reluat cu o minge de arbitru. Faza petrecută spre finalul primei reprize a stârnit zâmbetele spectatorilor prezenţi pe stadion care au fost dezamăgiţi de spectacolul oferit de cele două echipe în teren. Meciul s-a încheiat cu o remiză albă, iar în urma acestui rezultat echipa antrenată de Conte poate peirde acum fotoliul de lider în Serie A. 

Afla mai multe despre: interas romaciocnirede vrijcalvarese 

viewscnt
Articole similare