Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul care nu a fost prins în direct! Reacţia incredibilă a lui Pochettino la penalty-ul ratat de Aguero. Ce a ţipat spre Guardiola

VIDEO | Momentul care nu a fost prins în direct! Reacţia incredibilă a lui Pochettino la penalty-ul ratat de Aguero. Ce a ţipat spre Guardiola
Comentarii

Manchester City a avut o şansă imensă de a deschide scorul în partida cu Tottenham, din manşa tur a sferturilor Champions League, în minutul 12, când Aguero a ratat o lovitură de la 11 metri acordată de centralul Bjorn Kuipers după ce a apelat la sistemul VAR.

Kuipers a revăzut reluările şi a dictat 11 metri pentru un henţ al lui Danny Rose, la şutul lui Sterling, însă din fericire pentru gazde portarul Lloris a parat lovitura executată slab de Aguero.

Regizorii de transmisie au prezentat ulterior, în momentele moarte ale partidei, reacţiile celor doi tehnicieni surprinse în momentul ratării penalty-ului.

Pep Guardiola nu a avut puterea să se uite spre poartă şi a aflat de la secundul Mikel Arteta că Aguero a ratat de la punctul cu var.

Reacţia ciudată a lui Pochettino: de ce nu s-a bucurat

De cealaltă parte, Mauricio Pochettino a avut o reacţie ciudată: în entuziasmul general, argentinianul nu s-a bucurat absolut deloc şi părea în continuare nemulţumit de decizia brigăzii de arbitri.



Pochettino s-a întors spre banca tehnică a lui City şi, evident nemulţumit, a repetat cuvintele: "E acelaşi lucru! E acelaşi lucru!", în timp ce ducea mâinile spre ochi, semn că din punctul său de vedere Spurs e echipa care trebuie să fie în continuare nemulţumită şi nu are niciun motiv să sărbătorească. Pochettino considera că lovitura nu ar fi trebuit să fie acordată, deoarce Rose nu a avut intenţia să joace mingea cu mâna.

Ce a declarat Pochettino la final: "Avem multe de rezolvat cu VAR-ul. Eu încerc să ajut pentru a rezolva acest protocol care poate ajuta arbitrul. Dar meciul de astăzi a arătat că sistemul are multe de rezolvat. Sunt multe decizii la care nimeni nu ştie dacă VAR va interveni. Poate, tehnic, a fost penalty, pentru că e henţ... dar noi tot nu ştim protocolul. Ştiu că de sezonul viitor se acordă penalty pentru orice henţ în careu, cu intenţie sau fără, dar în acest sezon protocolul nu este în vigoare. Va fi o problemă mare pentru arbitri şi cred că va schimba spiritul jocului".
Se joacă în această săptămână în UEFA Champions League.

Marţi, de la 22:00:

Miercuri, de la 22:00:

Program faze finale UEFA Champions League - LIVE cu Telekom Sport PLUS

  • Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  • Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  • Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României).

Afla mai multe despre: pochettinopenalty 

viewscnt
Articole similare