Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul "decisiv" al partidei FCSB - Viitorul. Tănase a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului: "Asta a fost cheia!" Cum a explicat ratarea penalty-ulul

VIDEO | Momentul "decisiv" al partidei FCSB - Viitorul. Tănase a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului: "Asta a fost cheia!" Cum a explicat ratarea penalty-ulul

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus în derby-ul cu Viitorul, scor 2-0, golurile venind însă după un start bun al oaspeţilor.

Florin Tănase a înscris împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare în finalul primei reprize, iar la final a recunoscut că golul său a fost unul norocos, în condiţiile în care iniţial ratase penalty-ul acordat de Marius Avram.

Tănase consideră că prestaţia mult mai bună a FCSB-ului din repriza secundă s-a datorat şi discuţiei pe care jucătorii au purtat-o în vestiar, la pauză.

"Am crescut acolo, în casa lor, acolo am învăţat foarte mult fotbal şi normal că a fost mai special meciul.

Este foarte importantă (n.r. - victoria), mai ales după cum a decurs jocul în prima repriză. Ne-au dominat, au avut posesia. O fac foarte bine, dar suntem bucuroşi că până la urmă am câştigat.

(n.r. La pauză) Am vorbit între noi, am zis să intrăm mai concentraţi, mai agresivi, şi cred că asta a fost cheia.

Da, am avut noroc. Aşa este când te suceşti la penalty. Pe viitor sper să nu o mai fac. Prima oară am vrut să mă uit la portar, să merg spre minge şi să mă uit la el. Pe urmă am zis, hai să trag tare, în stânga. Şi când mă duceam spre minge, am dat în dreapta.

Acolo (n.r. cu Sepsi) a fost un meci diferit, pentru că eu zic.... părerea mea, dacă era alt teren, nu era îngheţat, altul era rezultatul, cu siguranţă.

Nu, nu simţim presiunea. Asta se vorbeşte de când a venit la noi. Noi trebuie să ne antrenăm, să ascultăm şi să punem în practică ce ne cere.

Suntem bucuroşi că ne-am apropiat de ei (n.r. de CFR Cluj). Dacă vom câştiga astea două meciuri de au rămas, vom trece pe primul loc şi ar fi bine să intrăm în vacanţă de pe primul loc"
, a declarat Florin Tănase la finalul partidei.

Afla mai multe despre: tanasefcsbviitorulpenalty,  

viewscnt
Articole similare