Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul dureros trăit de Taison la derbyul Ucrainei! Reacţia incredibilă a fotbalistului la adresa fanilor lui Dinamo Kiev

VIDEO | Momentul dureros trăit de Taison la derbyul Ucrainei! Reacţia incredibilă a fotbalistului la adresa fanilor lui Dinamo Kiev
Comentarii

Fotbalistul a fost extrem de deranjat de aluziile rasiste venite din sectorul fanilor adverşi, iar răspunsul fotbalistului a fost unul pe măsură.

În minutul 75 al derbyului, brazilianul a făcut un fault în jumătatea adversă, iar imediat după decizia arbitrului de a opri jocul, Taison a luat foc. Nu intervenţia centralului l-a deranjat însă. Aproape de sectorul în care se aflau fanii alb-albaştrilor, acesta a auzit scandările rasiste ale suporterilor lui Dinamo Kiev. Iar atacantul nu a mai suportat tratamentul şi a reacţionat extrem de dur.

A făcut semne obsecene în direcţia acestora, iar apoi o lovit nervos într-o minge pe care a încercat să o trimită înspre ei. ca urmare a gesturilor sale, Taison a fost eliminat şi a părăsit terenul în lacrimi. Şahtior s-a impus în final cu 1-0 după golul înscris de Krivtsov iar în urma acestui succes s-a distanţat în clasament la 13 puncte distanţă de rivala ei.

Afla mai multe despre: şahtiordinamo kievtaisonrasism 

viewscnt
Articole similare