Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul emoţionant în care Santi Cazorla revine pe teren după 636 zile de pauză şi 11 operaţii

VIDEO | Momentul emoţionant în care Santi Cazorla revine pe teren după 636 zile de pauză şi 11 operaţiigalerie foto
Comentarii

După 636 de zile lungi şi grele, Santi Cazorla a revenit pe teren într-un meci amical disputat marţi seară de Villarreal.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani, căruia medicii i-au spus că este norocos că se mai poate plimba prin grădină alături de fiul său, a intrat în ultimele 23 de minute ale meciului de pregătire pe care Villarreal l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, contra echipei Hercules, din Segunda Division B.

 

 

Cazorla nu mai jucase fotbal din 19 octombrie 2016, atunci când a suferit o accidentare în meciul cu Ludogoreţ Razgrad, din Liga Campionilor. Din cauza unei infecţii puternice, Cazorla şi-a pierdut opt centimetri din tendon, iar medicii au fost la un pas să-i amputeze piciorul. Pentru a-i reconstrui zona afectată, doctorii i-au luat piele de pe braţul stâng. De 11 operaţii a avut nevoie Cazorla pentru a se recupera după accidentarea teribilă suferită în urmă cu aproape doi ani.

Până să se accidenteze, Santi Cazorla a strâns 180 de meciuri, 29 de goluri şi 45 de pase decisive pentru Arsenal, de la transferul său de la Malaga, în 2012. În această vară, mijlocaşul ofensiv şi-a încheiat contractul cu londonezii şi a revenit la Villarreal.

Deocamdată, Cazorla se pregăteşte alături de "Submarinul galben", în speranţa că va primi un contract din partea clubului la care, de altfel, şi-a şi început cariera.

Afla mai multe despre: cazorlaaccidentarevideo 

viewscnt
Articole similare