Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul împăcării la Craiova! Gestul neaşteptat făcut de Mangia, la doar o săptămână după ce îi punea la zid pe fani

VIDEO | Momentul împăcării la Craiova! Gestul neaşteptat făcut de Mangia, la doar o săptămână după ce îi punea la zid pe fani

Superliga

Comentarii

Victoria Craiovei cu Astra, scor 1-0, a liniştit apele în Bănie, asta deşi în urmă cu doar o săptămână Devis Mangia părea să fi intrat într-un război cu fanii echipei.

Atunci, suporterii Craiovei l-au huiduit pe Nuno Rocha, care a ieşit extrem de afectat de pe teren, iar Mangia avea un discurs dur după meci, în care lăsa să se înţeleagă că ia în calcul inclusiv o despărţire de formaţia olteană.

Duminică seară, Mangia a ieşit de pe teren în aplauzele fanilor, iar italianul le-a răspuns acestora cu plecăciuni, semn că e gata să facă pace.


Şi în declaraţiile date la Telekom Sport imediat după meci, Mangia a explicat că simte că a exagerat în relaţia cu fanii.

Ce a declarat Mangia după Craiova - Astra 1-0

"Am exagerat. Am greşit eu. Aici al 12-lea jucător este publicul. Probabil nu este 12, este puţin mai mult de 12. Atmosfera este formidabilă aici, trebuie să merităm această atmosferă. E un plus pentru noi.

Am vorbit cu el (n.r. cu Nuno Rocha), a fost cea mai bună decizie pentru a se linişti puţin şi el din punct de vedere mental. În continuare va fi un jucător important pentru mine", a spus Mangia după meci, la Telekom Sport.

Uniune şi între fanii şi jucătorii Craiovei. Cum au cântat după meci

Afla mai multe despre: mangiacraiova 

viewscnt
Articole similare