Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care arbitrii au decis să ANULEZE penalty-ul primit de FCSB. Cum s-a luat decizia în timp ce Tănase se pregătea să execute

VIDEO | Momentul în care arbitrii au decis să ANULEZE penalty-ul primit de FCSB. Cum s-a luat decizia în timp ce Tănase se pregătea să execute

Cupa României

Comentarii

Fază extrem de controversată petrecută în timpul partidei Hermannstadt - FCSB, în mintul 33, când oaspeţii au primit o lovitură de la 11 metri după un presupus henţ al lui Danci.

În cele din urmă, brigada de arbitri a luat decizia corectă, însă modul în care Cătălin Popa şi asistenţii săi au ajuns la hotărârea finală a generat reacţii dure din ambele tabere.

Danci a comis într-adevăr henţ, însă mingea a fost atinsă cu mâna înainte şi de Lucian Filip.

Asistentul de pe atacul FCSB a întors decizia!


Iniţial, Cătălin Popa a arătat punctul cu var, iar Florin Tănase a luat mingea şi se pregătea să execute. Sibienii au început protestele şi au făcut un meleu în jurul centralului, care a întors în cele din urmă decizia după ce s-a consultat cu asistenţii săi.

În mod paradoxal, cel mai important personaj a fost chiar asistentul Stroe Gabriel Sabin, asistentul aflat pe atacul FCSB, deci în cealaltă jumătate de teren, în momentul fazei. Totuşi, acesta a avut cel mai bun unghi pentru a vedea henţul comis de Lucian Filip, iar decizia de a anula lovitura de la 11 metri a fost una corectă.

 

Afla mai multe despre: fcsbtanasehermannstadt 

viewscnt
Articole similare