Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care Dan Alexa îşi împarte pumni cu fanii celor de la UTA Arad. "Erau destui şi nu am avut ce să fac"

VIDEO | Momentul în care Dan Alexa îşi împarte pumni cu fanii celor de la UTA Arad. "Erau destui şi nu am avut ce să fac"

Fotbal

Comentarii

Duminică, la finalul partidei din play-off-ul Ligii a 2-a, dintre UTA Arad şi Rapid Bucureşti, scor 1-2, supăraţi că echipa lor a pierdut meciul, suporterii s-au năpustit asupra autocarului formaţiei giuleştene. Primul care le-a ieşit în vizor a fost antrenorul Dan Alexa, care a fost nevoit să riposteze pentru a se apăra.

La finalul partidei UTA - Rapid, fanii gazdelor s-au năpustit asupra autocarului oaspeţilor, iar după minute bune de înjurături şi ameninţări, tensiunile au escaladat într-o bătaie generală, în mijlocul căruia a picat chiar antrenorul Rapidului, Dan Alexa. Acesta a fost nevoit să se apere, ba chiar să riposteze împotriva huliganilor arădeni, după cum se poate observa din filmarea apărută pe reţelele de socializare.

"Erau destui si nu am avut ce sa fac, decat sa ma apar. Doar nu era sa stau sa iau bataie. Nu au ajuns la jucatori sa ii loveasca. Eu ma pregateam sa urc in autocar cand au venit toti acei suporteri", a declarat Dan Alexa, pentru ProSport, imediat după incident.

Sursa VIDEO: Facebook/ visiniu.ro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare