Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care Devis Mangia a izbucnit. Înţepături pentru Marius Lăcătuş: ”Sunt puţin invidios!” Ce l-a enervat

VIDEO | Momentul în care Devis Mangia a izbucnit. Înţepături pentru Marius Lăcătuş: ”Sunt puţin invidios!” Ce l-a enervat

Superliga

Comentarii

Devis Mangia spune că este mulţumit de transferul lui Carlos Fortes, dar susţine că fostul atacant al lui Gaz Metan este în urmă cu pregătirea fizică. În acelaşi timp, antrenorul Craiovei s-a arătat deranjat de cei care au declarat că Fortes n-ar fi un transfer inspirat pentru Craiova.

Craiova l-a transferat pe Fortes în încercarea de a acoperi plecarea lui Mitriţă la City, dar atacantul de 24 de ani este în urmă cu pregătirea fizică. Mangia spune însă că este foarte mulţumit de calităţile pe care le-a arătat Fortes:

”Fortes e un jucător bun, foarte bun, dar este un jucător care trebuie să ajungă într-o condiţie mai bună, pentru că a stat două luni fără joc şi antrenament. Normal că trebuie să se antreneze şi va avea o condiţie mai bună. După patru, cinci antrenamente, nu poate fi OK pentru meciul de duminică. E normal, când un jucător stă mult timp fără antrenament cu echipa, pentru că dacă se antrenează singur nu e la fel, trebuie să prindă ritm”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Antrenorul Craiovei a avut o replică şi pentru cei care au susţinut că Fortes este departe de valoarea lui Mitriţă. Printre ei, Lăcătuş şi Culio:

”Sunt puţin invidios, pentru că eu nu am timp să mă gândesc la alte echipe. Eu sunt invidios. Sunt mulţi antrenori care au timp să vorbească de alţi jucători, de alte echipe. Eu sunt într-adevăr foarte invidios. Respect toate părerile şi după vom vedea”, a mai spus Mangia.

Afla mai multe despre: marius lacatusdevis mangiacraiova 

viewscnt
Articole similare