Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care Drăguş îl imploră pe Ianis Hagi să-l lase să bată o lovitură de pedeapsă. Cum au explicat cei doi faza

VIDEO | Momentul în care Drăguş îl imploră pe Ianis Hagi să-l lase să bată o lovitură de pedeapsă. Cum au explicat cei doi faza

Superliga

Comentarii

Prima parte a partidei Poli Iaşi - Viitorul a avut un final foarte încărcat. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru Viitorul, după un fault la Drăguş.

Cel din urmă a fost surprins de camere în timp ce-l implora pe Ianis Hagi să-l lase pe el să execute lovitura de pedeapsă. Fiul Regelui a acceptat, dar Drăguş a ratat. L-a salvat însă arbitrul Feşnic care a cerut reexecutarea loviturii de pedeapsă.

De această dată a executat Ianis Hagi, care a transformat cu siguranţă.

UPDATE: La finalul partidei cei doi au explicat ce s-a întâmplat pe teren la acea fază

„Am vrut să înscriu după aceste meciuri în care nu am marcat. Mă bucur că până la urmă a ieşit bine şi el a înscris. El este cel care execută mereu. E în funcţie de cum ne simţim atunci pe teren... cum a fost şi cu Vină în alte meciuri, când l-a lăsat să execute”, a spus Drăguş la finalul partidei.

„Ştiu că nu mai marcase de mult, mi-a cerut voie, l-am lăsat, nu avem răutăţi din astea în echipă, ţinem unul la altul, nu avem răutăţi din astea, l-am lăsat să dea, din păcate a ratat şi după aceea am venit şi am dat gol. Bine că am câştigat”, a afirmat Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagidragus 

viewscnt
Articole similare