Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care fanii lui Liverpool au îngheţat! Cum s-a accidentat Firmino. A fost imediat schimbat

VIDEO | Momentul în care fanii lui Liverpool au îngheţat! Cum s-a accidentat Firmino. A fost imediat schimbat

Liverpool

Comentarii

Problemele devin din ce în ce mai multe pentru Jurgen Klopp la Liverpool! Atacantul liderului din Premier League s-a accidentat în derby-ul cu Manchester United, iar situaţia poate să devină disperată pentru antrenorul german.

Într-o repriză în care Ole Gunnar Solskjaer şi-a epuizat toate cele trei schimbări din cauza accidentărilor şi Liverpool a avut de suferit din această cauză. După doar jumătate de oră din derby, Robert Firmino a fost nevoit să părăsească terenul după ce s-a accidentat singur. Brazilianul alerga cu mingea şi în momentul în care a pasat, a călcat strâmb şi nu a mai putut continua partida. În locul lui a intrat Daniel Sturridge. 

Absenţa lui Firmino s-a văzut, iar Liverpool nu a reuşit să înscrie pe Old Trafford, meciul terminându-se 0-0. Situaţia atacantului nu este clară momentan, în funcţie de testele medicale din zilele viitoare se va cunoaşte dacă acesta va putea evolua în returul optimilor de finală din UEFA Champions League, cu Bayern Munchen, meci care va fi în direct pe Telekom Sport. 

Liverpool mai are alţi doi atacanţi în lot, Daniel Sturridge şi Divock Origi. 

 

Afla mai multe despre: robert firminoaccidentareliverpool 

viewscnt
Articole similare