Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Momentul în care Ionuţ Popa şi toţi elevii săi au năvălit peste arbitru. Ce i-a scos din minţi pe timişoreni!

VIDEO | Momentul în care Ionuţ Popa şi toţi elevii săi au năvălit peste arbitru. Ce i-a scos din minţi pe timişoreni!

Liga 1

Arbitrul Adrian Cojocaru a luat o decizie contestată îndelung de timişoreni. Mai exact, oficialul a acordat o lovitură liberă pentru Timişoara. Era minutul 90+4. Oficialul partidei nu i-a mai lăsat pe timişoreni să execute, fluierând finalul meciului.

În acel moment, jucătorii Timişoarei au năvălit asupra lui Cojocaru, urmaţi la scurt timp de Ionuţ Popa.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.