Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care Paulo Vinicius a simţit că nu mai poate continua. În locul său a intrat Cristi Manea

VIDEO | Momentul în care Paulo Vinicius a simţit că nu mai poate continua. În locul său a intrat Cristi Manea

CFR Cluj

Comentarii

Pierdere imensă pentru CFR Cluj, în startul meciului cu Young Boys Berna, disputat joi seară, în etapa a 2-a a grupelor Europa League. Unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, fundaşul Paulo Vinicius (36 de ani) a fost obligat să părăsească terenul.

În minutul 13 al meciului, la un corner pentru CFR Cluj, Paulo Vinicius şi-a făcut paşii pentru a lovi mingea, însă a simţit o durere la piciorul drept şi nu a mai putut ataca mingea. A simţit imediat că ceva nu este în regulă şi a cerut rapid schimbarea, fără a mai contribui la faza ofensivă construită de ardeleni.

Paulo Vinicius s-a prăbuşit pe gazon şi, chinuit de grimase, a făcut semn că nu mai poate continua şi că trebuie să iasă. Locul său a fost luat de fundaşul dreapta român, Cristi Manea, cel care mai mai jucat în această poziţie în urmă cu câţiva ani, la Viitorul Constanţa.

În cei trei ani petrecuţi la Cluj, Paulo Vinicius a marcat 15 goluri, în 115 meciuri, în toate competiţiile, fiind recunoscut pentru un joc aerian fantastic, cu ajutorul căruia a marcat majoritatea golurilor sale în Gruia.

În cariera sa, Paulo Vinicius a mai evoluat pentru Anapolis, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga, Operatorio, Boavişta şi Apoel Limassol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare