Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care Vintilă îi scoate din sărite pe cei de la Botoşani. Crainicul şi-a ieşit din minţi: "Un gest incalificabil! Să-ţi fie ruşine"

VIDEO | Momentul în care Vintilă îi scoate din sărite pe cei de la Botoşani. Crainicul şi-a ieşit din minţi: "Un gest incalificabil! Să-ţi fie ruşine"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, i-a scos din sărite pe fanii celor de la FC Botoşani, după victoria obţinută de vicecampioană pe terenul formaţiei moldave, scor 2-0.

La finalul meciului câştigat de FCSB, deşi roş-albaştrii au evoluat o jumătate de oră în inferioritate numerică, Bogdan Vintilă a izbucnit de fericire, chiar în faţa tribunei în care se aflau fanii moldoveni. Gestul antrenorului de la FCSB a fost taxat de crainicul stadionului din Botoşani.

"Un gest incalificabil la adresa tribunei făcut de bogdan Vintilă, antrenor FCSB! Să-ţi fie ruşine!", a spus crainicul stadionului din Botoşani.

Întrebat despre momentul respectiv, Bogdan Vintilă a mărturisit că gestul său nu a avut nimic de-a face cu fanii adverşi.

"Nu către tribună, Doamne fereşte! Eu în niciun moment nu am făcut vreun gest publicului. Eu vreau să felicit publicul şi chiar i-am salutat înainte să plec. Îmi zicea lumea să nu îi provoc, dar eu nu i-am provocat, i-am salutat.

Crainicul a fost cel care a întrecut măsura, ţinând cont că spiritele erau încinse pe teren, era o stare de nervozitate crescută. De la o stare de nervozitate crescută, ne bucuram în zona celor de la Botoşani, şi atunci am preferat să ne mutăm în partea suporterilor noştri", a declarat Bogdan Vintilă, la microfonul Telekom Sport.

FCSB se impune la Botoşani, scor 2-0, şi se apropie la trei puncte de lider

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XVI-a a Ligii I. Fundaşul sârb al oaspeţilor, Bogdan Planici, a fost eliminat, în minutul 63. Cu a treia victorie la rând, echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, duminică, la Bucureşti, împotriva formaţiei Dinamo.

Au marcat: Coman '31, Gnohere '74

0-1, min. 31: Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă, dintr-o poziţie laterală stânga, apropiată de linia de fund a terenului;

0-2, min. 74: Florin Tănase l-a pus cu o pasă foarte bună pe Gnohere singur cu portarul, iar atacantul a marcat după ce l-a driblat pe Pap.

În minutul 63, Planici a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Miron, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Aşkovski (Andonic '84), Ongenda (Ofosu '77), Keyta - Chalkiadakis (Moussa '58). Antrenor Marius Croitoru;
  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planici, I. Cristea, Panţîru - O. Popescu. D. Nedelcu (Moruţan '62), Fl. Tănase  - Man, Hora (Gnohere '46), Fl. Coman (Soiledis '73). Antrenor Bogdan Argeş Vintilă.

Cartonaşe galbene: Keyta '53, Moussa '90 / Planici '26 şi '63, Man '46, I. Cristea '52, Gnohere '81;

Cartonaş roşu: Planici '63.

Arbitri: Iulian Călin – Octavian Şovre, George Florin Neacşu – Cătălin Buşi;

Observatori: Marian Dorobanţu, Eduard Alexandru.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 5, cu 27 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte, Astra Giurgiu şi CSU Craiova, ambele cu câte 28 de puncte.

FC Botoşani rămâne pe locul 7, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: vintila 

viewscnt
Articole similare