Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul INCREDIBIL care nu s-a observat la TV! Un antrenor român a trăit pe viu miracolul de la Amsterdam şi a povestit totul: "Aşa ceva?!"

VIDEO | Momentul INCREDIBIL care nu s-a observat la TV! Un antrenor român a trăit pe viu miracolul de la Amsterdam şi a povestit totul: "Aşa ceva?!"
Comentarii

Ioan Andone a trăit pe viu revenirea miraculoasă avută de Tottenham Hotspur, miercuri seară, în meciul cu Ajax Amsterdam, din returul semifinalelor UEFA Champions League.

Învinşi în tur cu 1-0 şi, mai mult de atât, conduşi la pauză cu scorul de 2-0, englezii aveau să se impună cu 3-2 şi să meargă în finală, graţie unui hat-trick reuşit de Lucas. Brazilianul a marcat golul decisiv în al şaselea minut suplimentar, moment în care fanii lui Ajax au început să aplaude, mărturiseşte Ioan Andone.

"Ce e de admirat, în momentul în care a înscris Tottenham, tot stadionul a aplaudat. Aşa fair-play nu prea găseşti. Pentru că tristeţea e mare. Am văzut după oameni în vârstă pe lângă noi care spuneau că tristeţea e mare şi spuneau că ăsta e fotbalul şi din păcate una din cele mai frumoase echipe ale lui Ajax nu joacă o finală.

În Olanda există fair-play. Pe vremuri... Eu am fost surprins când jucam între 91 şi 93 cu Cămătaru. Efectiv e un sport şi trebuie să accepţi înfrângerea, dar să dai totul în teren.", a povestit Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat în finala Ligii Campionilor, miercuri seară, după o răsturnare spectaculoasă de situaţie în manşa secundă a semifinalei cu Ajax Amsterdam, disputată de echipa engleză în deplasare şi câştigată cu 3-2 datorită unui gol marcat în minutul 90+6.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru Ajax Amsterdam, iar miercuri echipa olandeză a condus cu 2-0, prin golurile lui de De Ligt ‘5 şi Ziyech ’35.

Tottenham a revenit însă şi chiar a preluat conducerea pe tabelă pe final prin Moura ’55, ’59, ‘90+6, ceea ce i-a adus calificarea în finală datorită golurilor marcate în deplasare.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare