Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul incredibil în care Conor McGregor bagă spaima într-un fan care voia să-l fotografieze

VIDEO | Momentul incredibil în care Conor McGregor bagă spaima într-un fan care voia să-l fotografieze

Alte sporturi

Comentarii

Site-ul TMZ a publicat o înregistrare în care se poate observa cum Conor McGregor îi smulge telefonul unui fan şi în zdrobeşte furios cu piciorul. Incidentul a avut loc pe 11 februarie şi a fost un întreg scandal atunci, dar imaginile au apărut abia acum.

Pe 11 februarie, Conor McGregor a avut mari probleme cu legea după un incident petrecut în Miami, în faţa hotelului Fontainebleau. Atunci, luptătorul M a fost înconjurat de fani imediat după ce a coborât din maşină. McGregor s-a enervat pe unul dintre suporteri, nu se ştie din ce motiv. Se speculează că a fost deranjat de bliţul acestui, în condiţiile în care era singurul care-l folosea.

Cert este că Conor McGregor s-a îndreptat spre acesta, i-a întins mâna, ca şi cum ar fi vrut să-l salute, dar i-a smuls furios telefonul din mână şi l-a zdrobit cu piciorul. Apoi, gărzile lui corp ale sportivului l-au îndepărtat energic pe suporterul care l-au supărat pe angajatorul lor. După acest incident, McGregor a urcat în maşină şi a plecat, însă de aici au apărut problemele pentru el.

Ahmed Abdirak - suporterul agresat - a depus plângere la poliţie şi pe numele lui McGregor a fost deschisă o anchetă. Ulterior, suporterul şi-a retras plângere, pentru o sumă despre care se spune că ar fi de 15.000 de dolari, dar McGregor este în continuare anchetat, pentru tâlhărie prin violenţă şi riscă până la 6 ani de închisoare.

Afla mai multe despre: conor mcgregor 

viewscnt
Articole similare