Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul incredibil în care un fost star de la Real Madrid este arestat pentru trucare de meciuri: "E considerat capul organizaţiei!". Imagini şocante

VIDEO | Momentul incredibil în care un fost star de la Real Madrid este arestat pentru trucare de meciuri: "E considerat capul organizaţiei!". Imagini şocante galerie foto

Special

Comentarii

Scandal uriaş în Spania, după ce principalele publicaţii au anunţat că fostul internaţional spaniol Raul Bravo, jucător la Real Madrid între 2001 şi 2007, a fost arestat într-un dosar de trucare de meciuri, alături de mai mulţi jucători din Primera şi Segunda Division!

UPDATE: Pe internet au apărut imagini cu momentul în care Raul Bravo este arestat. De asemenea, poliţiştii i-au percheziţionat locuinţa, de unde au ridicat sume de bani şi mai multe documente.


UPDATE: Imagini şocante cu Borja Fernandez care a fost surprins cu cătuşele la mâini. Operaţiunea Oikos aşa cum este denumită de poliţia locală este în plină desfăşurare. Preşedintele clubului Huesca a fost de asemenea ridicat de la sediul clubului.


Printre numele anunţate de Servimedia se numără Borja Fernandez, Carlos Aranda, Saumel Saiz şi Inigo Lopez.

Conform surselor din Poliţie citate de Servimedia, capul organizaţiei ar fi chiar Raul Bravo, câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid în 2002 şi dublu campion al Spaniei cu formaţia galatcită (2003 şi 2007).

Bravo, care are 14 selecţii în naţionala Spaniei, a mai jucat de-a lungul timpului la Leeds, Olympiacos sau Cordoba, înainte să se retragă în 2017.

Bravo ar fi condus organizaţia alături de Agustín Lasaosa, preşedintele grupării Huesca - echipă retrogradată din Primera Division în acest sezon, după ce a ocupat locul 19 şi de Juan Carlos Galindo Lanuza, şeful departamentului medical al aceluiaşi club.

"Cei arestaţi sunt acuzaţi pentru apartenenţa la un grup infracţional organizat, corupţie şi spălare de bani", notează AS, citând Servimedia.

La Liga confirmă: "Au distrus un grup criminal organizat care aranja meciuri!"

La Liga a confirmat informaţiile publicate iniţial, precizând că autorităţile au acţionat chiar în urma unei plângeri făcută de oficialii LFP.

"Acţiunea poliţiei de astăzi vine ca urmare a unei plângeri făcută de La Liga în privinţa unui meci aranjat jucat în luna mai 2018.

Vrem să mulţumim Poliţiei Naţionale pentru extraorninara muncă depusă pentru a distruge un grup criminal organizat, care avea drept scop obţinerea de beneficii economice prin arajnarea rezultatatelor meciurilor de fotba
l", a anunţat un purtător de cuvânt al La Liga.

Cine sunt ceilalţi jucători şi oficiali arestaţi în dosarul de trucare de meciuri din Spania

  • Borja Fernandez s-a retras din activitate la finalul acestui sezon. El a evoluat în ultimii 2 ani pentru Real Valladolid, echipa patronată de Ronaldo Nazario.
  • Samu Saiz este unul dintre cele mai bune produse ale clubului Real Madrid din ultimii ani, dar care nu a reuşit să progreseze conform aşteptărilor. Cumpărat de Leeds în 2017, evoluează sub formă de împrumut la Getafe. În 2014 a fost promovat de Diego Simeone la Atletico Madrid.
  • Agustín Lasaosa este preşedintele clubului Huesca, alături de care a reuşit promovarea în La Liga. Printre jucătorii care au jucat în mandatul său la Huesca se numără şi Samu Saiz sau Íñigo López.
  • Carlos Aranda, un alt om din lumea fotbalului arestat ca urmare a anchetei a evoluat până acum 3 ani la nivel înalt. Printre altele, a îmbrăcat tricoul formaţiilor Numancia, Osasuna, Levante, Zaragoza sau Las Palmas.
  • În fine, Ínigo López a semnat în iarnă cu Deportivo al Coruna, pentru care a evoluat timp de 6 luni. În 2013-2014 el a jucat pentru PAOK Salonic, iar timp de trei sezoane a jucat pentru echipa lui Lasaosa, Huesca.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: raul bravospaniacoruptietrucare de meciuri 

viewscnt
Articole similare